Безбедност за све! 28.8.2020.

За ученике II/2 ОШ „Ратко Вукићевић“ у Нишу, школска 2020/2021.година је већ почела.

Учитељице овог одељења, Ана Младеновић и Весна Миљковић су 28.августа организовале угледни час за своје ученике, родитеље и све заинтересоване колеге. Час је организован путем Zoom апликације.

Упутство о мерама заштите здравља ученика и свих запослених преточиле су у сликовиту презентацију желећи да на тај начин олакшају и приближе ученицима мере које смо сви у обавези да примењујемо од 1.септембра.

Припремљен је и квиз, који су ученици са задовољством и веома успешно решили, чиме су показали висок ниво познавања препоручених мера.

Час ће бити настављен у непосредном раду са ученицима, израдом ликовних радова, постера, писањем песама и прича, бирањем најкреативнијег поздрава којим не угрожавамо безбедност других…. што ће свакако допринети сигурној и безбедној средини за рад.

Остаје да се надамо да ћемо сви заједно показати висок ниво одговорности, да ћемо поштовати упутства и мере надлежних органа и тиме чувати себе, али и све око себе!

https://wordwall.net/sh/resource/1331298/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s