Ana Mladenović

Rodjena sam u Nišu 20.02.1978.godine, gde sam završila osnovnu i srednju školu. Učiteljski fakultet sam završila u Vranju, nakon čega sam počela da radim u svom rodnom gradu, u OŠ „Branko Miljković“.

Od 1.septembra 2019. u OS „Ratko Vukicevic“.

Radim od školske 2004/2005. Stalno se stručno usavršavam, pohađajući razne seminare,tribine,skupove.Saradnik sam izdavačke kuće Klett,za koju radim evaluaciju i prezentaciju udžbenika od 1.do 4 . razreda.Autor i koautor sam radova koji su uvršteni u „Bazu znanja“ Kreativne škole.  Autor sam nekoliko članaka u Prosvetnom pregledu. Učestvujem na Saboru učitelja,gde prezentujem primere iz  prakse već 10-tak godina.Poslednjih nekoliko godina, pored prezentera, imam i ulogu moderatora.

Idejni sam autor Festivala dečijeg stvaralaštva „Riznica talenata“ koji se od 2015. god. održava u Nišu,u organizaciji Učteljskog društva.

Školske 2014/2015.god. stekla sam zvanje pedagoški savetnik.

Jedan sam od autora i realizatora akreditovanog programa stručnog usavršavanja „Inovativne metode u nastavi Gradjanskog vaspitanja“.

2015.godine imenovana sam za člana svih Komisija za polaganje ispita za licencu, za deo ispita koji se sastoji iz provere osposobljenosti pripravnika za samostalno ostvarivanje obrazovno-vaspitnog rada.

Spoljni sam saradnik Zavoda za unapredjivanje obrazovanja i vaspitanja Centra za razvoj programa i udzbenika; uvrstena kao saradnik- ocenjivac udzbenika na listi ZUOV-a.

Dobitnik sam Plakete za izuzetne rezultate u profesionalnom radu i afirmaciji Uciteljskog drustva i profesije koju dodeljuje Uciteljsko drustvo Nis.

Sekretar Uciteljskog drustva Nis.

Predsednik Skolskog odbora u OS „Ratko Vukicevic“, u Nisu, u jednom mandatu, sada (od 2018.) clan pomenutog SO.

Jedan sam od izabranih voditelja Obuke učitelja za primenu novih nastavnih planova i programa orijentisanih na ishode; projektna nastava.

14.5.2018.god. stekla sam zvanje samostalni pedagoski savetnik.

Spoljni sam saradnik  Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, za skolsku 2018/2019.god. i 2019/2020.god.

Od oktobra 2018.godine član Upravnog odbora Saveza učitelja Republike Srbije.

Clan programskog odbora i jedan od realizatora akreditovane tribine „Uloga nastavnika u projektnoj nastavi i vannastavnim aktivnostima“- kat.br.340

Clan Asocijacije Najboljih nastavnika EX YU i dobitnik Titule Najbolji Nastavnik bivse Jugoslavije.

Trener British Council-a (projekat „Skole za 21.vek“)

Majka sam dvoje dece!

One thought on “Ana Mladenović

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s